Био риган, 40 гр.

3,65 лв.

  • био
  • като напитка за укрепване на имунната система
  • за ястия с месо, зеленчуци и морски дарове

Произход: Гърция
Производител: BioAgros

2 налични

+
  • Био риган, 40 гр.

    3,65 лв.

    Поискайте обаждане

    •  Доставка и връщане

      СРОК НА ДОСТАВКА

      *Поръчки приети до 13ч. в работен ден се обработват и изпълняват в рамките на деня. *Поръчки приети след 13ч. в работен ден се обработват и изпълняват на следващия работен ден. Поръчки за град София – стандартна доставка от 1 до 2 работни дни. Други градове в България – според графика на обслужване на Вашия район.

      УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

      След като сте направили поръчка, ще получите е-mail за потвърждение на поръчката. При проблем с Вашите данни за доставка или наличността на някой от поръчаните продукти ще се свържем с Вас. Ако имате въпроси или коментари относно доставката, може да се свържете с нас на телефон 0879 845008 или имейл info@biovaya.bg от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 часа.

      ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

      Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 13:00ч. в същия ден на поръчката или до 13:00ч. на следващия ден при поръчка след 13:00ч. За да откажете поръчка, пишете на имейл info@biovaya.bg или се обадете на телефон 0879 845008.
    •  Задайте въпрос

      Био риган, 40 гр.

      3,65 лв.

      Задайте въпрос

        ... човека  разглеждат продукта в момента

        Сподели
      Guaranteed Safe CheckoutTrust

      Риган е ароматна и популярна билка и подправка, известна и използвана от хилядолетия в кулинарията и медицината. Риганът има леко лютив вкус и е подходящ за овкусяване на различни ястия. В следващите редове са представени някои интересни факти и начини на употреба на био риган:

      • Кулинарни приложения: Риганът се използва за овкусяване на разнообразни ястия, включително ястия с месо (като телешко, свинско, пилешко, агнешко), зеленчуци и морски дарове. В българската традиционна кухня риганът се използва при приготвянето на супи, рибни ястия и агнешко месо.
      • Медицински ползи: Риганът се използва и в билковата медицина. Приготвяната от него билкова отвара се счита за благоприятна за облекчаване на симптомите на настинка и грип.
      • Аромат в сухо състояние: Интересен факт за ригана е, че, за разлика от повечето сушени подправки, листата на ригана са значително по-ароматни, когато са в сухо състояние, отколкото току-що откъснати.

      Начини на употреба на Риган – био включват приготвяне на напитка или добавяне в разнообразни ястия:

      • За напитка: Залейте 1 ч.л. от билката с чаша вряла вода и оставете да се запари 10 минути. Прецедете и изпийте. Този метод може да помогне за укрепване на имунната система.
      • В кухнята: Риганът се добавя към различни ястия, за да придаде аромат и вкус. Използва се при готвенето на месни и зеленчукови ястия, както и картофи и ориз.

      Внимание: Препоръките за употреба не заместват лекарствата, затова преди употреба на риган или други билки за лечебни цели, винаги се консултирайте с лекар.

      Производител

      BioAgros

      Brand

      BioAgros

      Базирано на 0 ревюта

      0.00 Общо
      0%
      0%
      0%
      0%
      0%
      Напишете първия отзив за “Био риган, 40 гр.”
      Write a review

      Отизиви

      Все още няма отзиви.

      Затворете
      Категории
      Затворете Моята количка
      Затворете Любими
      Close Наскоро разгледани
      Затворете
      Сравнете продукти (0 Продукти)
      Compare Product
      Compare Product
      Compare Product
      Compare Product
      Затворете
      Категории