Комплекс витамини „Защита за очите“, 30 капсули, Together Health

33,50 лв.

•  Веган
•  Съставки без пестициди и хербициди
•  Без житни, активна мая, глутен, соя
•  Без лактоза
•  Без ГМО
•  С нежно към стомаха действие

Производител: Together Health
Произход: Обединено кралство

2 налични

+
  • Комплекс витамини "Защита за очите", 30 капсули, Together Health

    33,50 лв.

    Поискайте обаждане

    •  Доставка и връщане

      СРОК НА ДОСТАВКА

      *Поръчки приети до 13ч. в работен ден се обработват и изпълняват в рамките на деня. *Поръчки приети след 13ч. в работен ден се обработват и изпълняват на следващия работен ден. Поръчки за град София – стандартна доставка от 1 до 2 работни дни. Други градове в България – според графика на обслужване на Вашия район.

      УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

      След като сте направили поръчка, ще получите е-mail за потвърждение на поръчката. При проблем с Вашите данни за доставка или наличността на някой от поръчаните продукти ще се свържем с Вас. Ако имате въпроси или коментари относно доставката, може да се свържете с нас на телефон 0879 845008 или имейл info@biovaya.bg от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 часа.

      ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

      Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 13:00ч. в същия ден на поръчката или до 13:00ч. на следващия ден при поръчка след 13:00ч. За да откажете поръчка, пишете на имейл info@biovaya.bg или се обадете на телефон 0879 845008.
    •  Задайте въпрос

      Комплекс витамини "Защита за очите", 30 капсули, Together Health

      33,50 лв.

      Задайте въпрос

        ... човека  разглеждат продукта в момента

        Сподели
      Guaranteed Safe CheckoutTrust

      Комплекс „Защита за очите“ представлява уникална растителна комбинация от каротеноидилутеин, зеаксантин, астаксантин и бета-каротин, специално разработена с цел защита от вредната изкуствена синя светлина, излъчвана от екраните на различни устройства. Подчертава се, че комплексът е не само с висока концентрация на каротеноиди, но и напълно пречистен от тежки метали, пестициди и замърсяващи средства, което подчертава неговата чистота и безопасност.

      С ежедневната употреба на екрани и устройства, мнозина от нас се запитват какви са последиците за очите. Продължителното излагане на високоенергийната синя светлина може да доведе до дигитално натоварване на очите, като се оказва вредно за тяхното здраве. Представителите на комплексът посочват, че в наши дни над 80% от хората се сблъскват с този проблем.

      Очите се нуждаят от макуларни каротеноиди, които предпазват от вредната изкуствена светлина. Специфични каротеноиди като лутеин, зеаксантин и астаксантин се намират в задната част на окото, където те създават макуларния пигмент, от съществено значение за ясното зрение.

      Комплексът „Защита за очите“ на бранда Together Health предлага всички тези силни каротеноиди, съчетани с бета-каротин, който в организма се превръща във витамин А – известен със своята важна роля за поддържане на нормалното зрение.

      Съставки (1 капсула): грахов протеин, екстракт на лутеин от невен (Calendula officinalis) 10 mg, екстракт на астаксантин от зелени микроводорасли 2.5mg, екстракт на зеаксантин от невен (Calendula officinalis) 2.0 mg*, бета-каротeн в морковен концентрат 1mg, стабилизатор: гума арабика, капсула от растителна целулоза. *мин. 86% мезо-зеаксантин и 14% други естествено срещащи се форми.

      Начин на употреба: По 1 капсула дневно, с или без храна. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза, освен по лекарско предписание. Продуктът не е заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се пази от деца. Цветът на продукта може да варира. Съхранявайте на сухо и хладно място далеч от слънчева светлина. Не използвайте, ако опаковката е с нарушена цялост.

       

      Brand

      Together Health

      Базирано на 0 ревюта

      0.00 Общо
      0%
      0%
      0%
      0%
      0%
      Напишете първия отзив за “Комплекс витамини „Защита за очите“, 30 капсули, Together Health”
      Write a review

      Отизиви

      Все още няма отзиви.

      Затворете
      Категории
      Затворете Моята количка
      Затворете Любими
      Close Наскоро разгледани
      Затворете
      Сравнете продукти (0 Продукти)
      Compare Product
      Compare Product
      Compare Product
      Compare Product
      Затворете
      Категории