Био Спирулина таблетки, 125гр.

12,85 лв.

Веган
Без ГМО
Без консерванти
Без яйца

Производител: ZoyaBG

+
  • Био Спирулина таблетки, 125гр.

    12,85 лв.

    Поискайте обаждане

    •  Доставка и връщане

      СРОК НА ДОСТАВКА

      *Поръчки приети до 13ч. в работен ден се обработват и изпълняват в рамките на деня. *Поръчки приети след 13ч. в работен ден се обработват и изпълняват на следващия работен ден. Поръчки за град София – стандартна доставка от 1 до 2 работни дни. Други градове в България – според графика на обслужване на Вашия район.

      УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

      След като сте направили поръчка, ще получите е-mail за потвърждение на поръчката. При проблем с Вашите данни за доставка или наличността на някой от поръчаните продукти ще се свържем с Вас. Ако имате въпроси или коментари относно доставката, може да се свържете с нас на телефон 0879 845008 или имейл info@biovaya.bg от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 часа.

      ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

      Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 13:00ч. в същия ден на поръчката или до 13:00ч. на следващия ден при поръчка след 13:00ч. За да откажете поръчка, пишете на имейл info@biovaya.bg или се обадете на телефон 0879 845008.
    •  Задайте въпрос

      Био Спирулина таблетки, 125гр.

      12,85 лв.

      Задайте въпрос

        ... човека  разглеждат продукта в момента

        Сподели
      Guaranteed Safe CheckoutTrust

      Изберете силата на природата с нашите Био спирулина таблетки, създадени от едноклетъчни синьо-зелени водорасли, които растат естествено в тропични и субтропични сладководни води. Смятани за едни от най-старите форми на живот на Земята, тези плаващи цианобактерии се използват като храна в различни кулинарни традиции в продължение на векове. Сега, те са се превърнали във вълнуваща хранителна добавка, известна с полезните си свойства.

      Произход и история: Спирулината се развива естествено в тропични и субтропични води и е смятана за една от най-старите форми на живот на Земята. От векове изсушавана и консумирана в разнообразни части на света, днес тя е изключително популярна като хранителна добавка.

      Начин на употреба: Препоръчителната дневна доза на нашите Био спирулина таблетки е 6 таблетки, по 500 мг. Ако това е първи път, когато използвате спирулина, може да започнете с по-малко количество и да увеличите дозата постепенно, докато достигнете 6 таблетки на ден.

      Предупреждения и съхранение: Този продукт е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина. Пазете далеч от деца. Преди употреба се консултирайте със специалист, ако сте бременни, кърмачка, имате алергии или заболявания.

      Изберете нашите Био спирулина таблетки и се насладете на техните полезни свойства, които могат да подпомогнат вашата хранителна рутина и благополучие.

      Хранителна стойност за 100 г:
      Енергийна стойност – 1712kJ / 409kcal
      Мазнини – 8.2 г,
      от които наситени – 3.4 г.
      Въглехидрати – 16.1 г,
      от които захари – 0.5 г.
      Белтъчини – 63.5 г.
      Сол – 1.1 г.

      Състав:
      250 броя х 500 mg таблетки спирулина от органичен произход

      Производител

      ZoyaBG

      Тип

      Веган, Без ГМО, Без консерванти, Без яйца

      Brand

      Zoya BG

      Базирано на 0 ревюта

      0.00 Общо
      0%
      0%
      0%
      0%
      0%
      Напишете първия отзив за “Био Спирулина таблетки, 125гр.”
      Write a review

      Отизиви

      Все още няма отзиви.

      Затворете
      Категории
      Затворете Моята количка
      Затворете Любими
      Close Наскоро разгледани
      Затворете
      Сравнете продукти (0 Продукти)
      Compare Product
      Compare Product
      Compare Product
      Compare Product
      Затворете
      Категории