Био Розова питая – Драконов плод на прах, 70гр.

16,50 лв.

  • Без глутен
  • Без добавена захар
  • Без лактоза
  • Веган
  • Без ГМО
  • Без консерванти
  • Без яйца

Производител: ZoyaBG

+
  • Био Розова питая - Драконов плод на прах, 70гр.

    16,50 лв.

    Поискайте обаждане

    •  Доставка и връщане

      СРОК НА ДОСТАВКА

      *Поръчки приети до 13ч. в работен ден се обработват и изпълняват в рамките на деня. *Поръчки приети след 13ч. в работен ден се обработват и изпълняват на следващия работен ден. Поръчки за град София – стандартна доставка от 1 до 2 работни дни. Други градове в България – според графика на обслужване на Вашия район.

      УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

      След като сте направили поръчка, ще получите е-mail за потвърждение на поръчката. При проблем с Вашите данни за доставка или наличността на някой от поръчаните продукти ще се свържем с Вас. Ако имате въпроси или коментари относно доставката, може да се свържете с нас на телефон 0879 845008 или имейл info@biovaya.bg от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 часа.

      ОТКАЗВАНЕ НА ПОРЪЧКА

      Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 13:00ч. в същия ден на поръчката или до 13:00ч. на следващия ден при поръчка след 13:00ч. За да откажете поръчка, пишете на имейл info@biovaya.bg или се обадете на телефон 0879 845008.
    •  Задайте въпрос

      Био Розова питая - Драконов плод на прах, 70гр.

      16,50 лв.

      Задайте въпрос

        ... човека  разглеждат продукта в момента

        Сподели
      Guaranteed Safe CheckoutTrust

      Био Розова Питая – Оцветете света около вас с естествени нюанси!
      Открийте вълшебния свят на екзотичната хранителна добавка – Био Розова Питая, позната още като Драконов плод (Hylocereus undatus). Създайте цветни кулинарни шедьоври с натуралния и привлекателен розов цвят на този продукт. Не само визуално впечатление, но и нежен, сладък вкус правят Розовата Питая незаменим акцент във вашата кухня.
      Завладейте сетивата с приказната атмосфера на Драконовия плод. Освен невероятния цвят, този екзотичен дар от природата предоставя и невероятен вкус:
      Приятно сладък вкус: Открийте удоволствието от приятен и деликатно сладък вкус, който ще ви потопи в света на вкусовите наслаждения.
      Загадъчност във вкуса: Драконовият плод внесе загадъчна нотка, която ще ви подкани да се потопите в уникалното вкусово изживяване.

      Тази невероятна добавка предоставя множество начини за наслаждение, например:
      За смути и кремове: Обогатете вашия смути или крем с приказния вкус и уникалния розов цвят на Био Розова Питая. Това е съвършен начин да вдъхнете магия във вашите напитки.

      За сладки деликатеси: Превърнете своите конфитюри, желета и бонбони в истински произведения на изкуството, добавяйки нежния аромат и цвят на драконовия плод.

      За здравословни ядкови храни: Подсилете хранителния състав на ядковите храни с вълнуващия вкус и цвят на Био Розова Питая.

      Без ГМО: Заложете на качество и природност с продукт, освободен от ГМО съставки.

      С Био Розова Питая имате възможността да оцветите смути, кремове, конфитюри, желета и бонбони по естествен начин, без ГМО съставки. Пробвайте я при светли храни като банани и манго, за да постигнете най-добрия цветови резултат.

      Започнете с 1 супена лъжица Био Розова Питая, разтворена в топла вода, и настройте интензитета на цвета според вкусовите си предпочитания. Важно е да не смесвате продукта с кокосови съставки и да не го подлагате на нагряване над 70°C.

      Добавете доза екзотика и природна красота във вашата хранителна рутина с Био Розова Питая – естествено решение за цвят и вкус. Потопете се в магията на драконовия плод сега!

      Поднесете магията на драконовия плод във вашата хранителна рутина с лекота благодарение на Био Розова Питая на прах. Ето как да се насладите на този екзотичен продукт:

      Започнете с 1 супена лъжица Био Розова Питая. Разтворете я предварително в топла вода, за да се получи гладка текстура и начален цвят.

      Подсилете цвета: Ако желаете по-наситен и впечатляващ цвят, добавете още от Розовата Питая на прах. Пробвайте различни количества, докато постигнете точно този нюанс, който ви вдъхновява.

      Създайте вкусова хармония: Био Розова Питая се отличава с нежен, сладък вкус. Изпробвайте я със светли храни като банани и манго, за да подчертаете визуалната и вкусовата атрактивност на вашия приготвен продукт.

      Поддържайте ниска температура: Важно е да не излагате продукта на висока температура. Не го загрявайте над 70°C, за да запазите неговите качества и цвят.

      Потопете се в магията на Драконовия плод с Био Розова Питая на прах и преобразете своите храни и напитки в цветни, вкусни шедьоври.

      Пробвайте смела рецепта за ягодов шейк с питая:
      Какво ще ви трябва?

      250 мл овесена напитка
      1 ч.л. питая на прах
      5-6 ягоди
      сироп от агаве на вкус
      1 ч.л. пешън фрут на прах

      Просто блендирайте всички съставки, докато получите хомогенна смес. Резултатът – едно вкусно и цветно начало на деня!

      Съставки:
      лиофилизирани червени плодове питая (Hylocereus undatus) на прах.

      Хранителни стойности за 100 g:
      Енергийна стойност – 1697kJ / 406kcal
      Мазнини 7.5 g,
      от които наситени 1.86 g
      Въглехидрати 74.6 g,
      от които захари 44.7 g
      Белтъчини 8.9 g
      Сол 0.015 g.

      Производител

      ZoyaBG

      Тип

      Без глутен, Без добавена захар, Без лактоза, Веган, Без ГМО, Без консерванти, Без яйца

      Brand

      Zoya BG

      Базирано на 0 ревюта

      0.00 Общо
      0%
      0%
      0%
      0%
      0%
      Напишете първия отзив за “Био Розова питая – Драконов плод на прах, 70гр.”
      Write a review

      Отизиви

      Все още няма отзиви.

      Затворете
      Категории
      Затворете Моята количка
      Затворете Любими
      Close Наскоро разгледани
      Затворете
      Сравнете продукти (0 Продукти)
      Compare Product
      Compare Product
      Compare Product
      Compare Product
      Затворете
      Категории